Thursday, December 1, 2011

entri sampah.

well. kebelakangan ni asyik membebel itu ini dalam blog.
penuh entri tak berinformasi dan tak membuka minda.
hah~!
macam lah entri sebelum ni membuka minda sangat kan.
...
elaun dah masuk! 
*this is my last allowance as a student. sedih*
so boleh lah hari ni boleh la jalan-jalan window shopping.
*still can't buy itu ini, sebab this month punya budget memang tak cukup untuk berfoya-foya*
tak pergi mana pun. my day start with hantar my hubby pergi kerja.
*sebab motor dia rosak*
then pergi Popular Book Stores kat Ipoh Parade.
aku nak cari buku ni:
buku ni aku dah pernah baca. English Version, best; so nak beli and hadiahkan buku ni kat my brother, Angah. Mesti Angah suka.
tapi tak ada. hampa.
lepas tu pergi window shopping dekat Guardian dengan Watson.
pffftt~~*semboq*
tu kalau boleh dikira window shopping la kan.
I end up tak beli apa pun kat Ipoh Parade. Lepas tu pergi bayar bil telefon dekat Celcom Center and lunch. kat Ani Sup Utara. alone.
*nanges*
pukul 3, my hubby rehat, pergi jemput dia lagi and balik rumah, online sampai sekarang.
banyak benda dah draft. especially review-ing entry.
banyak benda nak review.
tapi disebabkan kamera macam *&^%*. ambil gambar pun tak clear.
tak semangat nak publish entry sebab tak ada gambar.
o my..o my..
psstt.. gaji kerja part time dua hari kat Dubliners dah dapat.
yeah~~~my 1st salary!
p/s: wow..follower dah 111. lucky number!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...