Thursday, December 1, 2011

entri sampah.

well. kebelakangan ni asyik membebel itu ini dalam blog.
penuh entri tak berinformasi dan tak membuka minda.
hah~!
macam lah entri sebelum ni membuka minda sangat kan.
...
elaun dah masuk! 
*this is my last allowance as a student. sedih*
so boleh lah hari ni boleh la jalan-jalan window shopping.
*still can't buy itu ini, sebab this month punya budget memang tak cukup untuk berfoya-foya*
tak pergi mana pun. my day start with hantar my hubby pergi kerja.
*sebab motor dia rosak*
then pergi Popular Book Stores kat Ipoh Parade.
aku nak cari buku ni:
buku ni aku dah pernah baca. English Version, best; so nak beli and hadiahkan buku ni kat my brother, Angah. Mesti Angah suka.
tapi tak ada. hampa.
lepas tu pergi window shopping dekat Guardian dengan Watson.
pffftt~~*semboq*
tu kalau boleh dikira window shopping la kan.
I end up tak beli apa pun kat Ipoh Parade. Lepas tu pergi bayar bil telefon dekat Celcom Center and lunch. kat Ani Sup Utara. alone.
*nanges*
pukul 3, my hubby rehat, pergi jemput dia lagi and balik rumah, online sampai sekarang.
banyak benda dah draft. especially review-ing entry.
banyak benda nak review.
tapi disebabkan kamera macam *&^%*. ambil gambar pun tak clear.
tak semangat nak publish entry sebab tak ada gambar.
o my..o my..
psstt.. gaji kerja part time dua hari kat Dubliners dah dapat.
yeah~~~my 1st salary!
p/s: wow..follower dah 111. lucky number!

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...