Monday, December 19, 2011

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

[PART ONE]




Berita baik untuk semua bakal/pengguna iPhone.
Plan iPhone paling MURAH dari Digi~!
*kubersamamu~~*
[*giler lagi murah dari beli iPhone 4S dekat Apple Online Store!*]
Bila dah beli iPhone, mestilah nak pakai plan data sekali kan. So, this is one of best suggestion la. hohoho. Jom kita study sikit.
*klik gambar untuk tumbesaran pesat*
Digi Plan calling, SMS bagai tak payah study la kot sebab Digi memang dah confirm-confirm murah kan?
So, kita bincang pasal iDigi data plan ni je.
Kalau guna Plan iDigi 88 ni, every month cuma bayar RM55 selama 24 bulan
*Sepatutnya for this plan kena bayar RM88 kan, tapi ada deduction*
So, dah saving RM792 dekat situ. Plus ada lagi deduction RM200 untuk iPhone. 
Total saving, RM992.
Kalau beli online, total kena bayar RM2,090 je tau!
Yes, RM2,090 bayar untuk phone dengan Plan-plan sekali.
Tak ada Advance payment, Tak ada Delivery cost.
[*YES. Giler lagi murah dari beli iPhone 4S dekat Apple Online Store!*]
So, kalau difikir-fikirkan lagi secara long termnya, sebenarnya kita beli iPhone kat Digi ni murah je sebab 1st payment kita bayar RM2,090 then deduct saving RM992, tinggal RM1,298. Hah~~tak ke murah tu?
Sama juga dengan 2 lagi Plan ni: iDigi 138 dengan iDigi 238.
Korang boleh tengok sendiri.
Puas hati? kalau tak puas tengok dekat sini, boleh tengok dekat Laman sesawang Digi.
Mana lagi korang boleh dapat iPhone 4S semurah ini.
Jom ramai-ramai serbu Digi Centre!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...