Wednesday, December 14, 2011

Demam Melanda.

Masih lagi demam. But I feel much better today, pening kepala dah hilang.
Boleh merempit keliling Ipoh. 
Then my ❤ pulak yang kena hari ni. Berjangkit.
Badan panas gila.
but he still goes to work. sigh~
(*_______*)"
Currently sangat lapar, Ipoh hujan sangat lebat.
Bukan tak ada makanan dekat rumah, but the fact that I have to eat alone;
memang tak membuka selera lansung.
Seriously. Ya, bunyinya sangat gedik.
I'm just being honest.
...
Kebelakangan ni asyik terfikir nak pindah rumah.
Nak cari yang lagi dekat dengan Hospital.
Nampaknya, tak ada yang sesuai.
Susah sangat cari rumah kat Ipoh ni.
Yang cantik; jauh. Yang dekat tak cantik pulak, yang cantik dan dekat; mahal pulak.
ish macam-macam.

p/s: Esok kerja.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...