Wednesday, December 14, 2011

Demam Melanda.

Masih lagi demam. But I feel much better today, pening kepala dah hilang.
Boleh merempit keliling Ipoh. 
Then my ❤ pulak yang kena hari ni. Berjangkit.
Badan panas gila.
but he still goes to work. sigh~
(*_______*)"
Currently sangat lapar, Ipoh hujan sangat lebat.
Bukan tak ada makanan dekat rumah, but the fact that I have to eat alone;
memang tak membuka selera lansung.
Seriously. Ya, bunyinya sangat gedik.
I'm just being honest.
...
Kebelakangan ni asyik terfikir nak pindah rumah.
Nak cari yang lagi dekat dengan Hospital.
Nampaknya, tak ada yang sesuai.
Susah sangat cari rumah kat Ipoh ni.
Yang cantik; jauh. Yang dekat tak cantik pulak, yang cantik dan dekat; mahal pulak.
ish macam-macam.

p/s: Esok kerja.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...