Wednesday, December 21, 2011

Crossword Puzzle Day

Oh. rupanya hari ni "Crossword Puzzle Day".
(>______<)"
Last time aku jawab crossword puzzle masa darjah 6 dalam paper.
Tak minat sangat silang kata ni, lagi minat Sudoku.
*beli dekat MPH RM18.90*
Tak pening kepala sangat, guna logik je.
*ok. tak suka crossword puzzle sebab vocab aku tak cukup power*
As a student yang sentiasa menggunakan perkhidmatan bas ekspress untuk pulang ke kampung, buku puzzle memang wajib ada dalam beg.
Elak kebosanan tahap dewa dekat stesen bas. 
Waktu-waktu cuti ni, elok lah tajamkan sedikit akal fikiran tu biar cerdas.
Asyik layan FB, Twitter, Foursquare segala bagai.
Tak membina.
*chewah. konon. walhal aku pun layan sama*
[source: seventeen]
Korang boleh jawab ke puzzle kat atas ni?
Ni Crossword Puzzle Pertama tau! Created by Arthur Wynne, Liverpool Journalist.
Senang je.
Jawapan bagi siap-siap.
Hahaha.
*spoil*
notatapakkaki: ...tetibe terfikir siapa creator congkak, teng-teng, baling selipar, galah panjang etc. Lama tak have fun bila dah jadi students adult kan?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...