Wednesday, December 21, 2011

Crossword Puzzle Day

Oh. rupanya hari ni "Crossword Puzzle Day".
(>______<)"
Last time aku jawab crossword puzzle masa darjah 6 dalam paper.
Tak minat sangat silang kata ni, lagi minat Sudoku.
*beli dekat MPH RM18.90*
Tak pening kepala sangat, guna logik je.
*ok. tak suka crossword puzzle sebab vocab aku tak cukup power*
As a student yang sentiasa menggunakan perkhidmatan bas ekspress untuk pulang ke kampung, buku puzzle memang wajib ada dalam beg.
Elak kebosanan tahap dewa dekat stesen bas. 
Waktu-waktu cuti ni, elok lah tajamkan sedikit akal fikiran tu biar cerdas.
Asyik layan FB, Twitter, Foursquare segala bagai.
Tak membina.
*chewah. konon. walhal aku pun layan sama*
[source: seventeen]
Korang boleh jawab ke puzzle kat atas ni?
Ni Crossword Puzzle Pertama tau! Created by Arthur Wynne, Liverpool Journalist.
Senang je.
Jawapan bagi siap-siap.
Hahaha.
*spoil*
notatapakkaki: ...tetibe terfikir siapa creator congkak, teng-teng, baling selipar, galah panjang etc. Lama tak have fun bila dah jadi students adult kan?

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...