Saturday, December 24, 2011

bujang sekejap.

ok. 9pm. malam krismas. 
buka TV kuat-kuat, semata-mata tak nak rasa alone.
update blog.
oh yeah. encik hubby lari rumah balik Sungai Petani sekejap.
dia ajak balik tadi, aku yang taknak.
sekarang duduklah sorang-sorang dekat rumah.
makan biskut.
(*_____*)
...
korang dah tengok ni?
aku dapat yang ni.
[berat badan berlebihan. lebih 10kg pulak tu!]
dulu pernah beli ubat untuk kurus. sampai RM400. tapi turun 2kg je.
lepas tu naik mendadak.
*nanges*
silap sendiri. makan tak jaga. bersenam pun tidak.
orang kata kalau bersenam, digalakkan ada partner, barulah semangat sikit, ye tak?
ajak juga Encik Hubby berdiet sebab perut dia pun dah semakin..er..
*batuk2*buncit*batuk2*
(*_______*)
sixpack pun dah hilang.
*gelak guling-guling*
tapi dia pun satu jenis jugak, malas nak bersenam.
nak berjogging sorang-sorang, saya malu.
so, saya bertali skipping jelah dalam rumah.
ingatkan nak beli Jusmate 5 Dr Rozmey tu, tapi nak kumpul duit dulu.
...
Semalam, ada customer tu cantik sangat rambut dia.
balik rumah aku terus belek rambut.
dulu rambut aku macam dia, tapi kenapa sekarang dah tak ek?
then i realize, sejak kahwin ni dah malas nak melawa bagai.
wat da~
dah. dah. lepas ni nak berhias-hias sajork.

notatapakkaki: best kan kalau ada banyak duit juta-juta lemon.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...