Saturday, December 3, 2011

Ayam Bistik and Begedil, Restoran Simpang 3

I'm a fan of Nasi Padang and 
I love chicken and begedil from Restoran Simpang 3. 
Hari-hari makan confirm tak muak.
Restoran Simpang Tiga
which you can find it here:
[View Restoran Simpang Tiga in a larger map] 
my ❤ bungkus bawa balik semalam.
Tak tahu kenapa ayam tu nama dia ayam bistik. 
it taste like ayam bakar kicap yang my nenek selalu buat.
*rindu nenek*
Ayam bistik tu harga RM6++, memang ikut pasaran semasa kan?,
kalau beli ayam bakar this big dekat pasar malam pun lebih kurang harganya.
a little bit pricey though for me, tapi memang sedap. 
bergedil memang dibuat dengan penuh kasih sayang, kalau ada dua lauk ni, lauk lain memang tak pandang dah.
*damn. i'm so hungry right now!*
lagi sejam before my ❤ balik.


note: nak jadi kutu rayau malam ni macam masa muda-muda dulu, esok my ❤ cuti.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...