Saturday, December 3, 2011

Ayam Bistik and Begedil, Restoran Simpang 3

I'm a fan of Nasi Padang and 
I love chicken and begedil from Restoran Simpang 3. 
Hari-hari makan confirm tak muak.
Restoran Simpang Tiga
which you can find it here:
[View Restoran Simpang Tiga in a larger map] 
my ❤ bungkus bawa balik semalam.
Tak tahu kenapa ayam tu nama dia ayam bistik. 
it taste like ayam bakar kicap yang my nenek selalu buat.
*rindu nenek*
Ayam bistik tu harga RM6++, memang ikut pasaran semasa kan?,
kalau beli ayam bakar this big dekat pasar malam pun lebih kurang harganya.
a little bit pricey though for me, tapi memang sedap. 
bergedil memang dibuat dengan penuh kasih sayang, kalau ada dua lauk ni, lauk lain memang tak pandang dah.
*damn. i'm so hungry right now!*
lagi sejam before my ❤ balik.


note: nak jadi kutu rayau malam ni macam masa muda-muda dulu, esok my ❤ cuti.

1 comments:

Tihara said...

wah sedap nyeww :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...