Saturday, November 12, 2011

Random Post.

(>____<)"
tension sebab handphone rosak. tak boleh nak ambil gambar. tak boleh nak bubuh kat  blog.
tak semangat nak update blog.
nak baiki handphone. kena RM130.
belum ada budget.
so ambil gambar pakai phone orang lain je lah.
(T____T)"
[#1] Yang Menarik Perhatian Aku Dalam Paper 31st October 2011
Saiz besar juga undang masalah. problem.
 
terror. aku pun tak boleh nak buat macam ni.
 
boleh try ni. free je.
[#2] Movie Time.
 pergi tengok cerita Hong Kong Ghost Story. Tak seram pun. Lawak je.
[..period come..period go~~lalala]
[#3] Kedai makan baru buka kat area rumah aku.
Nasi Lemak Ayam Goreng Panas. RM3.50. Tak sedap pun. hampeh. dah la ciput. 
[#4] Dalam bas "berhenti-berhenti" dari Butterworth ke Sg Petani
benci. dah la kena berdiri dari Butterworth sampai Sungai Petani. Berdiri pulak sebelah seorang "makhluk" yang busuk gila bau tahi. pfftt~*semboq*
[#5] Gardenia Waffles
 ada 5 perisa. Cinnamon, Banana, Blueberry, Maple Wholemeal and Fresh Egg Vanilla. dah try makan semua. Yang paling sedap, perisa yang kat atas ni.
[#6] Pergi Sasa beli dua benda ni
 Konjac Sponge dengan Facial Cleaning Pad. Nanti aku buat review.
[#7] Cup Bon
 Selain Chatime dengan Each a Cup. Cup Bon pun sangat sedap.
[#8] Bubur Nasi Knorr
 
dah try semua?
[#9] Zenoctil

buka folder lama, terpandang ni. apakah?
[#10] sushi sedap
beli dekat JJ. semua ni baru RM4. campur sauce, each sachet 30 sen.
[#11] hantu Chatime
penyakit yang sangat serious.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...