Monday, October 17, 2011

Terima Kasih Kak Mia!

kita dah ada banner~~~!
Sempena follower blog MiaLiana yang dah mencecah 6000,
Owner blognya, Kak Mia a.k.a. Kak Julia berbesar hati nak buatkan banner untuk followernya.
[termasuklah saya]
serius tak banner kucing serius ni?
hohoho.
"Blog monolog.dalam dipunyai oleh Suzlin, seorang isteri yang masih belajar. Mia jumpa Suzlin semasa sesi SENYAP tempohari. Bercita-cita mempunyai 3 orang anak dan blog ini bermula pada Januari 2011."
*segan*
Kak Mia siap buatkan banner and buat entry lagi untuk saya.
Ini satu penghargaan BESAR punya dari Kak Mia buat blogger kecil macam saya ni.
huhuhu.
Kami 1st time jumpa Kak Mia masa program SENYAP kat PWTC hari tu. Kami join program ni pun atas jemputan Kak Mia sendiri.
once again, TERIMA KASIH KAK MIA!
jasamu dikenang!
(。◕‿◕。)



p/s: isteri yang masih belajar. hahaha.

3 comments:

  1. uikkk heheheh... nasib dapat diterima. terima kasih juga sebab sudi buat entri ni. terharu rasanya.

    p/s: kenapa ketawa bila kak mia letak status isteri yang sedang belajar. salah faham ke.. tersalah faham... :) :)

    ReplyDelete
  2. sama-sama kasih.
    statement tu macam ada dua maksud. satu baru belajar nak jadi isteri, satu lagi yang Kak Mia maksudkanlah. lawak.

    ReplyDelete
  3. ooo ye ke? heheheh... dua2 pun boleh jugak kot... :) ;)

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...