Tuesday, October 4, 2011

resepi krispie treat. sangat omputih ko jah~~

dulu masa kecil-kecil dalam umur aku 8,9 tahun *skema* selalu makan kudapan ni:
satu 70, 80 sen rasanya *mahal!* tapi sekarang macam dah tak ada. kenapa ek?
kat Tesco tak ada, kat JJ tak ada, kat Giant tak ada.
kenapa..kenapa..kenapa..
yang cereal je ada.
so, aku try la google benda ni kat laman sesawang.
jumpa resepi dia kat sini:
Ingredients:
3 tablespoons butter or margarine
1 package (10 oz., about 40) regular marshmallows
- OR -
4 cups miniature marshmallows
6 cups Rice Krispies®
Directions:
1. In large saucepan melt butter over low heat. Add marshmallows and stir until completely melted. Remove from heat. 
2. Add KELLOGG'S RICE KRISPIES cereal. Stir until well coated.
3. Using buttered spatula or wax paper evenly press mixture into 13 x 9 x 2-inch pan coated with cooking spray. Cool. Cut into 2-inch squares. Best if served the same day.
...
excited.excited.excited.
eh.betul ke ni resepinya? betul ke ni jajan yang aku suka mkn tu?
rupa macam ada. rasa dan bau tak tau lagi. apa kejadahnya bubuh marshmallow pulak kan. so i've decided to try this. kalau sedap, boleh buat lagi~
pagi2 morning aku dah tungtangtungtang kat dapur.
*pukul 5.30 pagi okay~~~~matilah~~*
bahan-bahannya:
in the making:
output: bekal pergi sekolah kolej
result:
sedap. sedap. sedap.
manis. manis. manis.
k fine. puas hati. next time boleh buat lagi!
*my ❤ suruh buat rasa coklat pulak*
(。◕‿◕。)

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...