Thursday, October 27, 2011

penyakit malas.

tak tahu kenapa kebelakangan sangat pemalas tahap dewa gaban.
ok fine. bukan literally, this is serious.
2,3 hari kebelakangan ini aku akan berjalan seharian, lepak rumah kawan-kawan, balik pukul 12 tgh malam, mandi dan terus tidur.
kalau sebelum ni aku pukul 5 pagi dah bangun study, tapi sejak 2,3 hari ni, bangun pukul 10 pagi.
argh~~~next week dah exam ni. boleh pula sampai 3 hari tak study!
o damn.
patutnya aku mengkuarantin diri before exam ni.
(+____+)
oooo...Suzlin!
what happen to you!
*entry pun pendek kan~~*

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...