Monday, October 17, 2011

gugup.

esok ada Interview KKM.
serius panic at the disco.
tak pernah segugup ini~
oh. apekah.
*drama queen*
macam tak pernah interview kan.
bukan apa, cuma this time, aku betul-betul giler mengharap punya supaya dapat kerja kerajaan.
senang, dapat sponsorship belajar.
my hubby dah memang sponsorship goverment, aku nak jugak.
try mohon~
tapi tak dapat-dapat. sekarang, lepas 5 tahun mohon, 4 kali renew borang SPA. 
Alhamdulillah~ kali ni dapat pergi Interview KKM.
and aku nak buat yang terbaik.
Kalau dapat, dah tak payah susah-susah nak buat loan sana sini, susahkan parent, my  nak further study ke apa.
kan?
start pukul 8 esok.
wish me luck!

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...