Thursday, October 20, 2011

fuiyo. dah gaji lah hari ni~

alhamdulillah.
elaun dah keluar.
ingatkan kena berlapar sampai hujung bulan kan?
tapi bila dah dapat duit, macam-macam nak kena bayar.
nak kena bayar:
☑ Sewa rumah
☑ Bil Celcom
☑ Bil Streamyx
☑ ..saving.
duit minyak motor dah kena letak tepi siap-siap and extra sikit.
takut tiba-tiba motor meragam. tayar bocor ke apa.
macam mana kami nak pergi kolej.
nasib baik lah hidup berdua kan.
ringan sikit beban.
sigh~
boring lah asyik kena bayar hutang. hutang dan hutang lagi.
ini baru belajar, belum bekerja.
nanti dah kerja,
nak bayar duit loan study, nak beli rumah lagi, beli kereta lagi~
tu belum ada anak.
ish. kita memang tak boleh lari dari hutang lah.
silap-silap pendapatan seisi rumah RM4k pun belum tentu cukup lagi.
oh. bagaimanakah~~~?

[source]
nak duit macam ni boleh?
kalau ada sesiapa nak bagi saya USD 7 million.
sila hubungi saya secepat mungkin, OK?
hahaha.

4 comments:

  1. nyah,duit dah ado
    jom ah bermovie
    klip 3gp beb
    hahahahaha

    ReplyDelete
  2. best la ada gaji. kite nie cuti sem xde gaji pon.huhu
    :(

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...