Wednesday, October 19, 2011

duit syiling.

baru 19hb? pffffttt~~~
bila nak gaji ni
*mode miskin*
bulan ni agak sempit a lil bit sebab we spend our money untuk gold investment.
*menyimpan untuk masa depan kami dan anak-anak. poyo*
so we decided to count syiling dalam tabung.
macam-macam ada.
TOTAL RM117.65.
wow!
hahaha.
yeah~boleh survive sampai hujung bulan.
...
it's that time of the month, again.
bukan PMS. pre menstrual syndrome.
tapi post menstrual syndrome.
eh. ke penyakit malas tahap dewa gaban ek?
(>____<)"
bila bangun pagi rasa macam tak mahu buka mata.
nak lazing around atas katil setiap masa.
but i end up with tak boleh pejam mata balik, banyak fikir, there's so many bad thing, lingering, in my f*cking brain right now.
so to keep my mind fully occupied, aku lantas bangun and buat kerja rumah sambil tunggu my ❤ balik.
*rajin. skema*
then lapar.
malas masak. malas nak keluar sebab duit tinggal sikit. takut tak cukup sampai hujung bulan ni.
so, aku cuma makan roti dengan susu coklat 1L.
serius. kenyang gila sampai petang. lapar balik bila my ❤ cakap pasal Australian Beef.
(>____<)"
dem. as a carnivore yang berjaya, I really.really.really.really.really.really.really. love BEEF.
tiba-tiba mengidam rendang daging kan.
dah lah Raya Haji tahun ni tak dapat balik Johor sebab final exam.
nak balik Kedah ke ek?
hmmm~
dah la. nak study.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...