Monday, October 17, 2011

berjalan sepanjang hari~

ok. rasa macam dah lama tak ada entry.
*konon*
so. hari nak cerita pasal berjalan-jalan di hari Ahad.
setiap weekend pun memang macam ni.
release tension with my ❤ tengok suasana Ipoh.
nak jalan hari lain my ❤ kerja. hari Ahad je dia cuti kan.
merayap. berjalan.
mula-mula lunch dekat Jaya Jusco. lepas tu my ❤ cakap dia malas nak jalan, dia nak naik motor je.
kehulu kehilir jalan sana jalan sini.
sampai Pekan Batu Gajah.
masa balik stranded kat sini:
Batu Gajah Perdana.
sebab hujan. so kami singgah kedai mamak berdekatan.
then singgah pasar malam kat situ.
best.
...
hari ni ada final Exam Mandarin.
eerr~~
tak tahulah nak cakap.
lagi 13 hari nak final exam Paper lain.
*kutip-kutip buku. baru masa ni la nak cuak kan*
...
>hadiah GA dari ShikinSayang<
hohoho. London okhaayy~~
TQ Kak! jauh datang ni. dari London ke Labuan terus ke Ipoh.
hohoho.
dah. nak study.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...