Thursday, September 29, 2011

thank you pharmchem, you ruined my day!

even result paper subjek yang lain memang best.
cuma ada satu subjek yang sangkut.
pharmaceutical chemistry.
thank you pharmchem, you ruined my day!
(T____T)"
bukan tak pay attention dalam kelas.
bukan tak study.
bukan tak study. double.
bukan tak study. triple.
kalau tak study, dapat result tak elok.
mungkin lah tak depress sangat.
tapi kalau subject ni la yang paling banyak study. 
paling banyak bersengkang mata tak tidur malam.
paling banyak..paling banyak..
tuptup dapat result hampeh tahap dewa macam ni.
tak ke rasa macam nak mati di situ?
aaaaaaaarrgghhh~~~~! bacat!
...
dapat sample susu Karihome dengan Poise Sample hari ni~
...
sayang.
betul. taktipu.

7 comments:

  1. @Keyha Azkiya follow la blog akak yang ni contestdansuzlin.blogspot.com. apa2 brg free akak update kat situ je.

    ReplyDelete
  2. dasyat jugak pharmchem tu ye. hehe :) sabar2. gudluck tau!!

    ReplyDelete
  3. @Fatin tula psl~
    @bloghok apa yg serius nye?

    ReplyDelete
  4. Hmmm... I loikeee the quote. Interesting. I think it's kind of true too :D

    Don't be so sad, maybe lecturer kedekut markah kot. hehe

    ReplyDelete
  5. @Kak Ijan tak apa. kami cuba lagi. TQ Kak Ijan :] Doakan kami tau, akhir bulan ni final.

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...