Friday, September 9, 2011

seronoknya dapat barang free

(。◕‿◕。) 
ya. aku memang "berhantu" sikit when it comes to contest, giveaway, freebies etc.
siap ada blog khas untuk ini semua
jemput datang jenguk. kalau korang pun giler contest macam aku, jangan lupa follow blog aku yang tak seberapa ni dan my other 2nd blog.
semua barang free dan hadiah GA sebagainya, aku akan buat review.
hohoho.
...
hari ni pakcik posmen hantar benda ni
sample Nescafe Gold
dan ini
Pen Stabilo 2 batang
buka emel pula, saya menang ini :]
*sila klik gambar untuk tumbesaran pesat*
...
then google sana sini, i've found this freebies 
free Acuvue lenses
and Lancome
Lancome Malaysia
[for more info, click HERE ok?]
so, cepat2 aku print up voucher nya untuk dibawa ke
IPOH PARADE.
Hasilnya:
contact lense kena tunggu dalam seminggu and dapat foundation Lancome dalam 5ml gitu.
jadilah~~mana mampu pun beli Lancome kan.
ok. nantikan review I okay~
...
hari tu ada masuk contest kat Fanpage Freshkon
*klik gambar untuk tumbesaran pesat*
saja-saja cuba nasib
kalau menang, seronok woo~~
try la.
tarikh tutup 16 September ni.

8 comments:

  1. pehh aku nak lancome tu boleh? kah3 :P

    tahniah!!

    ReplyDelete
  2. thanks for visiting, returning your visit, and congraz for all the freebies... really a lot~

    ReplyDelete
  3. KAK SUZLIN AZREENA NORDIN! saya pun nak barang free jugak T__T

    ReplyDelete
  4. waaaah~ tahniah!! ehehe. bole la jenguk blog Brat, tengah ada giveaway skang ni XD

    ReplyDelete
  5. wah..bagus nie..queenpink suka..

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...