Wednesday, September 7, 2011

report tujuh september

hari ni ada pre-OSPE lab
tahniah. aku orang pertama yang kena buat.
(>.<)
then disebabkan semalam dan kelmarin aku tak buat assesment and quiz.
so, hari ni kena buat triple job sekaligus.
...
brunch roti canai sejuk hari ini, and makan wantan mee dekat pekan.
oh yes. secara rasminya, hari ni dah start "90 days challenge without nasi"
nak diet. and save budget juga.
...
tekak inflammation. strepsil murah woo sekarang kat Guardian. 3 dalam RM6.
oh yes. my classmate tanya kenapa muka aku sembab dan makin gelap. dem. ni semua sebab semalam la. apa tak nya, Normal Saline bubuh sampai 4 botol kan. 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~!
tak boleh jadi ni. malam ni nak sental muka sampai putih.
oh yeah. my classmate yang baik hati telah membelikan aku ambuyat from Sabah. lama dah tak makan.
*terharu akak*
bila entah nak masak ni. banyak gila.
...
tadi baca paper. tak sabar nak tengok cerita ni.
Nasi Lemak 2.0 by Namawee
no. i'm not a big fan of him. don't care pun. aku teruja sangat nak tengok cerita ni sebab ada 
ADIBAH NOOR. yeah~
...
time balik dapat surat ni.
*disamping surat hutang streamyx*
(¬_¬)
yeah. dapat parcel lagi.
hadiah GA la ni. banyak lagi hadiah GA yang tak dapat lagi.
hohoho. this is from Bukit Mertajam.
I wonder who it's from.
tak sabar nak pergi claim esok. hahaha.
*nada kekwat disitu*
and satu lagi, i won this book from MPH/BookGalaxo.com.
dah banyak kali masuk contest MPH/Book Galaxo ni. Alhamdulillah, murah rezeki kali ni.
hohoho.
another satu lagi;
(¬_¬)
got this emel from Tammy/Plus Size Kitten
*klik gambar untuk tumbesaran pesat*
kalau korang baca image kat atas ni korang faham sendiri la kan. hari tu ada submit entry untuk cabaran Olay dia, tapi tak terpilih. still, aku dapat free gift.
can't wait to find out what is it.
hahahaha.
TQ. TQ. TQ.
...
oh. esok ada pre-OSPE lagi and kuiz Pharm Chem.
Subjek paling susah di alam semesta.
next week dah exam pulak. aduh.
waaa~~~~

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...