Sunday, September 25, 2011

merayap di hari minggu Part I @ Karnival Gegaria Harian Metro

start my day with this apple crumble.
dan bermalas-malasan sepanjang sehari bersama yang tercinta~
hahaha.
pukul 3 petang baru kami pergi Karnival Gegaria Harian Metro 
booth pertama yang kami pergi mestilah booth CCM.
sebab kalau event2 macam ni, diorang biasanya buat sales produk kesihatan gila murah.
kalau biasa RM21, times sale memang macam ni boleh dapat RM16 sekotak. untung2.
tiap-tiap bulan aku memang belikan Baby Daniel vitamin ni:
 
so, aku beli lah banyak2 buat stok.
and~
korang tau tak aku beli 5 kotak vitamin di atas and aku dapat Flavettes Cal D3 300mg ni 10 kotak?
hahaha. 
and Hand Sanitizer 500ml ni dapat 5 botol!
kenapa? tak percaya ke?
tengok ni:
giler murah. kira beli 5 percuma 15!
tak~~ni bukan barang nak dekat expired dan bukan barang reject. memang dia jual murah macam ni. terus dari ladang kot.
lepas tu kami pergi rumah hantu~~
macam seram kan? memang seram pun.
harga tiket RM2.
serius. sepanjang-panjang perjalanan kat dalam rumah hantu tu aku pejam mata je.
hahaha.
(*___+)
ok. done.
sambung malam kang.
nak cerita pasal Festival Filem Malaysia pulak kat Part II.

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...