Friday, September 16, 2011

hari malaysia!

*i ❤ malaysia*
dah dua hari tak berblogging.
busy. tak sempat. exam. sakit kepala.
tapi hari ni dah ok.
(¬_¬)
hari rabu ada satu paper je and meeting TCE
*paper susah*
Pharm Chem
(ಥ_ಥ)
hari khamis semalam ada 1 lab, 1 paper
alhamdulillah.
*kedua-duanya berjalan dengan lancar*
ok. lagi 2 lab to go next monday!
petangnya, aku jadi emcee untuk choral speaking competition.
tak pasal-pasal kan. first time kot jadi emcee.
hari ni hari malaysia
hari ni hari ke 10 
maknanya hari ni exceptional boleh makan nasi!
so, hari ni aku makan nasi lemak.
sedap!
yeah~~~~!
kemaruk
*tak sempat ambil gambar, aku dah telan dulu*
then pergi mandi kat swimming pool
semput. dah lama tak berenang sejak before puasa lagi.
kira senaman jugak la ni.
lepas tu balik, bersiap pergi Ipoh Parade.
based on entry hari tu kan
aku ada redeem contact lense free kat Focus Point
tapi kena tunggu dalam seminggu,
semalam orang Focus Point call cakap contact lense dah sampai,
so, hari ni aku pergi ambil la.
hohoho.
memang best dapat barang free.
hahaha.
esok pergi KL.
yeah~!
v(^____^)v
*excited*

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...