Monday, August 22, 2011

[mood swing]

oh. hari ni ada TEST mandarin, bukan KUIZ okay!
what a surprise kan~
dem.
(U__U)
malas lah nak cakap pasal ni.
...
hari ni berbuka baki kek semalam dengan air soya je
tak ada selera.
gedik gila walhal semalam tak macam guling-guling pulak tahan lapar.
semua ni sebab aku TERgoogle benda ni~
Diet Calculator
[click picture]
celah mana aku nak turunkan 3kg lagi
(ಥ_ಥ)
tak apalah, lagipun aku large frame
kurang BANYAK okay nak dapat risiko osteoporosis
*sedapkan hati*
tetiba rasa lapar yang teramat sangat kan.
tengok my ❤ bawa balik apa?
KFC.
makin bertambah la lemak-lemak sedia ada.
tapi aku makan jugak sampai licin.
(>.<)
...
puasa tinggal seminggu.
next week 28hb dah nak balik JB.
.alone.
sedihnya, rasa macam tak nak balik pulak. 
tapi rindu dengan baby sipot. 
mungkin raya ke-4 dah balik Ipoh kot.
sebab lepas tu nak beraya kat Sungai Petani pulak.
(*____*)

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...