Sunday, August 21, 2011

(¬_¬) esok ada kuiz mandarin!!

berbuka ayam percik dengan air soya hari ni.
tapi, tapi, tapi,
sekarang still rasa lapar lagi, walhal dah dua kotak air soya aku teguk. hari ni lebih lapar daripada biasalah.
entah kenapa.
tak ada buat apa-apa pun hari ni. cuma
online. online. online dan online lagi. tu je.
(>.<)
lapar.lapar.lapar.
...
call ibu, esok atuk dengan nenek dah nak balik kampung.
dah lama kami satu family tak balik kampung belah ibu.
kesian ibu.
...
lelangit aku inflammation.
entah kenapa pulak kan. macam-macam lah.
...
esok presentation Applied Pharmacology on Alternative Tx for drug abuse, n test mandarin.
(ಥ_ಥ)
*nangis*
serius. aku tak ada idea nak jawab apa test esok.
*finger crossed*
...
semua assignment dah siap. yeah!
esok dah boleh hantar.
...
oh. aku terlupa aku ada kek vanilla yang belum dimakan.
nomnomnom.

3 comments:

  1. mandarin bestt!! hehe gudluck! ^__^

    ReplyDelete
  2. mandarin bestt!! hehe gudluck! ^__^

    ReplyDelete
  3. waa~..bestnyer pandai cakap mandarin..^_^

    Jemput ambik kad raya..^_^

    Kad raya digital untuk korang

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...