Wednesday, August 10, 2011

dah 10 hari puasa?

exam next month.
semoga diberikan kekuatan, kesihatan dan kebijaksanaan nak jawab exam nanti.
..amin..
kerja menimbun, tiket balik kampung tak beli lagi. tak tahu la ada lagi ke tak nanti bila beli last2 minute.
honestly, one side of me tak mau balik, and the other side mau balik. 50-50.
entahlah~~~
yang penting settlekan sem ni semua sebab ni dah final.
pas ni dah tak payah susah2 nak fikir hafal itu ini, solve itu ini.
juadah berbuka hari ni mi sanggul+kuah spagheti
xsedap
tp makan je la
rezeki hari ni kan
bersyukur je la dengan apa yang ada.
allergic menyerang lagi, mungkin sebab panas or what tak tahulah.
dah makan ubat. harap tak melarat sampai esok.
senang nak g kolej bagai.
kalau gatal satu badan, nak belajar pun tak selesa.
rasa mcm nak bertelanjang bulat je duduk dlm aircond.
boleh?
hahahaha.
(-_-)"

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...