Tuesday, August 16, 2011

(¬_¬) berkenaan kuiz dispensing

"Stazevit ke lamizetfix?
yang zidoretrovir buat apa?
S&L dah combivor.
Efavirenz dah Stocrin.
Ke, nizoral itraspora, nox?
Rifam picit Rifadin
Clof Azime dalam prene"
...
mesti orang confused kalau baca aku merepek pagi-pagi ni.
ni list nama ubat yang aku tak familiar.
hari ni ada kuiz dispensing.
(ಥ_ಥ)
hafal macam ni senang sikit, macam cerita.
senang nak ingat.
HIV
Stavudine - Zevit
Lamivudine - Zetfix
Zidovudine - Retrovir
Stavudine+Lamivudine - Combivor
Efavirenz - Stocrin
FUNGAL INFECTION
Ketoconazole - Nizoral
Itraconazole - Sporanox
TB,LEPROSY
Rifampicin - Rifadin
Clofazime - Lamprene
yang lain-lain, on the way
(X____X)"
...
"Ya Allah ya Tuhan kami, terangkan hati kami dengan nur mu dan berikan ketenangan kepada kami untuk menjawab kuiz Cik Azizah pagi ni"
good luck kawan2

oh. rasa macam nak makan sira labu.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...