Monday, August 8, 2011

8th day Puasa.

dem. tetibe allergic semalam. entah kenapa. nasib baik ada bekal prednisolone dgn zyrtex.
sekejap je hilang.
orang kata tak elok makan prednisolone selalu, ya ya. masalahnya segala jenis antihistamine aku makan, allergic tak hilang2. yes, i know, makan prednisolone tak buat urticaria baik, it's still there. tapi nak buat macam mana, zyrtex etc. alone tak boleh hilangkan within 2 months. on and off. serius. takkan nak cuti kelas sampai 2 months kan. macam orang cuti bersalin je. 
kalau dapat lecturer sporting tak apa, dapat pulak lecturer yang macam 
...*susah nak cakap*...
x pasal2 tak boleh masuk kelas for the whole sem, or worst kena bar exam. dem.
ya ya ya. aku manusia fragile yang tak boleh kena peluh, panas, habuk bagai, tak boleh makan itu ini. tapi nak buat macam mana, this is me.
dem. susah nak cakap dengan orang yang jenis tak memahami.
dem. dem. dem.
*carut lagi aku di bulan mulia ni*

hari ni berbuka dengan nasi grg daging+ayam percik+air bliss dan badak berendam. sedap giler~~
rasa macam kuih tako tapi lagi best
hohoho.
*bl nak cut down sugar intake ni*
nak study la pulak, esok ad kuiz.
(X____X)"~
counting days to balik JB. o, please~~
p/s: setiap hari saya bersyukur kepada Allah s.w.t. sebab ada awak di sisi saya, menjaga, memberi sokongan dan kekuatan untuk saya terus kuat harungi hidup. i love u sayang~:]

1 comment:

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...