Monday, July 25, 2011

depress.

muka engkek giler, pretending that I don't care. 
tapi, mata dah berkaca.  
dem. i hate this feeling. aku dah lost, tak tahu apa dah nak buat.
boleh tak aku harapkan duit juta-juta
jatuh dari langit?
sebab aku rasa, itu je satu-satu cara nak solve kan 
problem aku sekarang ni.
desperate, and really in need.
shit. kalau la aku boleh restart balik life ni,
tak mau aku jejak sini.
tapi fikirfikir balik, ada juga kebaikannya.
aku mengaku, ni semua silap aku.
nak menyesal pun tak guna.
takut.
sedapkan hati, mungkin ada hikmah di sebalik semua ni.
tapi entahlah;
risau.kalut.bimbang.kusut.malu.
penuh dalam otak aku yang kecik.
shit.
bila la nak berhenti semua ni.

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...