Thursday, July 21, 2011

day #25 blog challenge

favorite color.
black; i think.
end.


harihari pun sedih jugak
why?why?why?
why life isn't fair?

"this is me being stupid enough to belive
that LIFE comes with a rewind button"

aku rasa macam dah give up la
tak mahu rasa sedih
nak lari
build another; brand new life
tapi boleh kah?
nasib baik ada peneman setia di sisi
kalau tak 
tak sanggup dah aku nak harung sorangsorang
tapi..tapi..tapi..
as aku dah start rasa down sekarang ni
aku tak tahu mana arah dah
rasa sensitif sangat
rasa macam lost
sampai rasa macam nak menangis sebab tak tahu kelas kat mana
sebab tu je
dem. dah lebih dua tahun dekat kolej, aku tak tahu kelas dispensing dekat mana.
dem. dem. dem. dem. dem. dem. and dem.
what the hell is wrong with me?!?!

aku. 
rasa macam dah tak yakin dengan diri sendiri.
aku tak tahu aku boleh buat ke tak semua ni.
aku tak tahu.
depress.
...
*die*

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...