Saturday, July 9, 2011

14th day blog challenge

tajuk hari iniTV show you’re currently addicted to.
aku ada TV. tapi aku jarang tengok TV. cuma guna TV untuk main PS kan.
tapi TV show yang aku suka House MD dengan CSI:Miami
dah habis tengok dah pun sampai season 7.
dengar cerita next year ada season 8 pulak.
tapi..tapi..tapi..
dengar cerita Lisa Cuddy dah tak ada dah kat season 8.
damn. (>.<)
siapa la House without Cuddy.
I do not see any future for this show without Cuddy
aku dah macam malas nak tengok.
best. sebab ada Horatio. Horatio hensem. and sebab ada investigation yang cambest.

[nota: bila taip post ni. baru aku perasan yang aku suka cerita yang berkisarkan investigation bagai (X___X)"]

1 comment:

  1. Dulu suka juga house, tapi tak follow sudeh, sebab banyak sgt follow tv shows.. uhuh

    thank u sebab upload banner !!

    ReplyDelete

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...