Monday, June 27, 2011

o.dem.new obsession.

..adoi..
semenjak dua menjak takde kerja ni aku macam sangap bosan
hah~!
>cuti lama lg.jadi surirumah sepenuh masa buat sementara waktu<
*gedik*
tak semena-mena menjalankan aktiviti blogwalking, tetibe rasa nak buat blog contest macam fatin dan lain-lain creature
#credits to fatin
[jeles dengan hadiah kemenangan beliau sgala bagai]
kira hari ni 1st day contest blog aku la
lepas tu tengok ramai orang buat 30 days Blog Challenge pulak
[ntah sape-sape, ang google la banyak kuar; balqis pun ada join]
aku pun kalut nak buat 30 days Blog Challenge
*agak meroyan di situ*
so, aku start entry dari sekarang.
so, in the future. boleh la aq baca balik and gelak-gelak kat diri sendiri.
[pathetic.excited bai~]


Day 1 – A photo of yourself and a description of how your day was.
hari ni takda apa berlaku, normal [bagi akula kan~]
hari ni buat blog GA spanjang hari
err..sampai malam?
normal.
keluar ambil angin.
normal.
masak dan makan ayam bakar.
normal.
baca buku sepanjang hari dan berulang.
normal.
online.online.online.
normal.
[letupkan soket akibat penggunaan barang elektrik melampau]
[ooooopppppppppssssss]
panik.
my life is normal.and dull.tak berjalan sebab dah boring jalan.
tak bersosial* sebab semua sibuk dengan hal masing-masing
kerja segala bagai
*online.exceptional.
so dengan berbekalkan streamyx yang boleh tahan laju jugak la sebagai peneman; i kill time with these thing.a lot.
takkan nak main sudoku 24/7 pulak kan?
that's all for today.sambung besok.
#dem.aq rasa entry aq panjang berjela#

0 comments:

Post a Comment

Disclaimer

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of this blog will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...